Bulgarian (Български)English (United Kingdom)Russian (IS)

Посетете ни в:

Google+

За Wanted Real Estate и простото правило за финансов успех

Внимание, ще се отвори в нов прозорец. PDFПечатЕ-поща

„Всички ние сме дело на самите себе си, но само успелите го признават!”

-Неизвестен автор -

За да може човек да прави добри пари в благоприятни или тежки времена, е нужно да знае една проста логическа последователност. Тя е лесна за запомняне и трудна за изпълнение, но ако я спазвате ще бъдете възнаградени. Тя гласи долу-горе следното:
Преди да получите някакви пари, трябва да знаете, че те се намират в нечий чужд  джоб. Ако искате да излязат от там и да дойдат във вашия, вие трябва да свършите някому добра работа, т.е да сте били ПОЛЕЗНИ. По този начин човекът, споделил част от банкнотите си с вас, ще каже на други хора с подобни потребности, които също имат джобове. Много вероятно е те от своя страна също  доброволно да се разделят с част от съдържанието им, защото са чули, че вие сте ПОЛЕЗНИ и можете да  свършите това, от което те имат НУЖДА. Просто е нали?
В противен случай  почти всичко остава на милостта на закона на Мърфи, и в условия на криза е много вероятно все повече хора да започнат да задават ей този чуден въпрос на Бог: „защо точно аз“???
Wanted Real Estate e фирма за недвижими имоти, в която правилото да си ПОЛЕЗЕН е в основата на нейното съществуване. Точно за това е Wanted, защото умее да създава ПОЛЗИ. Това е и причината формата на този блог да е проста. Съдържанието му умишлено страни от деловия и сух стил, тъй като има една единствена цел: ДА ВИ НАУЧИ НА НЕЩО, което да ви влезе в употреба. (Нещата попиват по-лесно в мозъка, когато не са казани толкова сложно).Неделовата форма на блога ни позволява да признаем и следното нещо:
Макар, че сме сериозна фирма, сметнахме за малко несериозно да започнем представянето си с „ние предлагаме професионални услуги в посредничеството при покупко-продажба на недвижими имоти и нашата мисия е да служим на клиентите си дрън-дрън-дрън“. Несериозно е, защото шаблонните текстове много често служат за отбиване на номера, а и  ПОЧТИ никога не отговарят на истината. Един въпрос: Вие бихте ли работили с някой, който отбива номера още в началото?

Нашата работа е да ви свършим работа. Можем да ви бъдем полезни при покупко-продажба или наем на недвижим имот, управлението му,  както и при всякакви строително ремонтни дейности. Ще ви консултираме в какъв тип имот да инвестирате нискорисково и доходоносно, как да не губите пари, когато продавате и купувате жилище, как да избегнете проблемите с наемателите, от какви документни измами да се пазите и др. полезни съвети, които няма да ви спестим.

Така,  а сега преди да ни обявите за САМОХВАЛКОВЦИ , искам да поясня, че зад марката WANTED  стоят почти десет години  упорит труд и опит в областа на недвижимите имоти, а вашите „големи притеснения”- за нас са рутинна, ежедневна работа.  И ако след всичко това решите да ни посетите, може да го сторите на адрес:  гр.Варна ул. ”Антим I”  N9  или  да ни звъннете на тел. 052/ 60 70 24 , както и на  0899 56 90 40 ; 0879 067 251,  за тези които обичат да пишат остава:  Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите.

 

"Регистрирайте се, за да напишете коментар"